💢کاشت اصولی مکانیزه زعفران

💢کاشت اصولی مکانیزه زعفران

🔻اصول اصلی کاشت زعفران بشرح ذیل می باشد که تقر‌یبا درکاشت ایده آل و مکانیزه زعفران نیاز می باشد رعایت گردد:

🔻منطقه آب و هوایی:

معمولامناطقی که دارای تابستان های خنک و زمستان های پربرف می باشد مناسبترین منطقه کاشت زعفران می باشد.

🔻حداقل سرمای قابل تحمل زعفران ۱۸-درجه سانتی گراد

بهترین ای سی خاک جهت کشت زعفران ۳۰۰۰می باشد و ای سی آب ۲۰۰۰تراکم خاک باید زیاد سنگین وزیاد سبک نباشد چنانچه احساس میکنید زمینتون تراکم خاک سنگین دارد در هر هکتار از ۳۰ کامیون ماسه بادی شیرین بهمراه کود استریل شده گاوی یا ورمی کمپوست استفاده نمائید

🔻اسیدیته( PH) خاک باید خنثی باشد

نیاز آبی زعفران در سال حدودا۳۰۰۰مترمکعب می باشد(۵تا۶آب در طول دوره)

تجربه ای جدید در مناطق کم آب ایران ثابت کرده که آبیاری اصولی بارانی هم درکاهش مصرف آب و هم افزایش عملکردگلدهی تاثیر بسزایی دارد.

🔻درآماده سازی زمینتون دقت کافی داشته باشین پس از آنالیز خاکتون نیاز می باشدحداقل بعضی از عناصر خاکتون بشرح ذیل باشد؛(بهتر است حتما قبل از کشت درهرهکتار بین ۴۰تا۶۰تن کود گاوی استریل شده یا ۲۰تن ورمی کمپوست استفاده گردد.

افزودن۲تن کلش گندم یاجو در زمان آماده سازی زمین مخلوط در خاک و کود حیوانی تاثیر بسزایی درافزایش عملکرد زعفران دارد

۲-درصد ماده الی خاک:به ازای هریک درصد افزایش ماده الی ۴۵ تن کود حیوانی استریل شده یا ۲۰تن ورمی کمپوست استفاده گردد

فسفر خاک باید ۳۰ppmباشدلذا پس از انالیز خاک به ازای افزایش هرppmفسفر حدودا ۴/۵کیلوگرم فسفر بخاک افزوده گردد.

پتاس خاک باید بین ۲۵۰تا۳۰۰ppmباشد که به ازای افزایش هرppm پتاس نیاز است ۱۰کیلوگرم پتاس خالص بخاک افزوده شود.

🔻محلول پاشی در زمستان بسیار مهم می باشد و بهتر است از اسیدهای امینه و جلبک ها نیز استفاده گردد( محلول پاشی زمانی صورت بگیرد که برگهای زعفران حداقل بیست سانتیمتر شده باشند)در اسفندماه نیز بسته به خاکتون ازاین ترکیب محلول پاشی استفاده گردد:

۱۲%ازت

۸%فسفر

۴%پتاس

آهن و روی منگنز حدودا بمقدارنیاز در۱۰۰۰لیتر آب محلول گردد.

یخ آب زمستان بسیار مهم می باشد

ودوتا آب بهاره از مهمترین آب های زعفران می باشد که باید انجام گرددچون در درشت کردن پیاز و همچنین گلدهی سال بعدتاثیر بسزایی دارد.

بهترین زمان کاشت زعفران دوره خواب اصلی پیاز حدودا یکم تا ۱۵تیرماه می باشد.(ابتدای خردادماه تا انتهای شهریورماه)

عمق مناسب کاشت بسته به تراکم خاک و منطقه آب و هوایی کاشت بین ۱۵تا۲۰سانتیمتر می باشد.

درانتخاب پیازتون دقت فرمایید چون پیازهای زیر ۶گرم عملا درسال اول کاشت ۱۸%درصد گلدهی دارند.

پس سعی کنید جهت کشت از پیازهای بالای ۱۰گرم و بصورت سورت شده استفاده گردد.

آبیاری در مردادماه را درصوتی انجام دهید که خاکتون سبک باشد و چنانچه خاکتون سنگین می باشد آبیاری مردادماه را بهیچ عنوان انجام ندهید چون باعث طغیان کنه میشود.

پاشیدن مالچ(حدودا ۲ تن کلش گندم جو مخلوط باخاک در تابستان برروی زمین تاثیر بسزایی در تنش های پیاز و عملکرد بهتر را دارد)

درخصوص حذف علف های هرز بهیچ عنوان از سم علف کش استفاده ننمائید هیچ چیز مانند مبارزه مکانیکی و دستی نمیتواند تاثیر کاملی در کاهش علف های هرز داشته باشد.

بازدید: 4

پیش بینی آینده زعفران (طلای سرخ ایران)

پیش بینی آینده زعفران (طلای سرخ ایران)

کشور چین با توجه به نیروی کارگری ارزان‌قیمت و هزینه‌های تولید پایین، باقیمت نسبتاً پایین‌تری زعفران را تولید و به بازار عرضه کرده است، بااین‌حال هنوز نتوانسته به‌عنوان یک رقیب جدی برای کشور ایران در تولید زعفران قرار بگیرد. چراکه ایران به‌عنوان زادگاه زعفران و تولیدکننده بی‌رقیب این گیاه (بیش از 90 درصد تولید خالص جهانی) همواره جایگاه خود را در این صنعت حفظ کرده است و رسیدن به این جایگاه برای سایر کشورها کمی دور از ذهن به نظر می‌رسد. در این شرایط نگرانی که به‌شدت در بلندمدت بایستی به آن توجه کرد ورود رقیبی مانند کشور چین در بازار تجارت جهانی زعفران نیست، چون با این سطح زیر کشت و تولید زعفران قدرت رقابت سایر کشورها با ایران بسیار سخت و محال به نظر می‌رسد، بلکه نگرانی آینده، ورود زعفران چینی به بازار مبادلات جهانی باقیمت بسیار پایین‌تر از هزینه تمام‌شده این محصول برای کشاورزان و تولیدکنندگان ایرانی هست. همچنین افزایش ورود زعفران تقلبی و باکیفیت‌های بسیار پایین به بازار مبادلات جهانی را نیز می‌توان از تبعات آن در نظر گرفت. ایران برای حفظ جایگاه خود در بازار تجارت جهانی زعفران و جلوگیری از سقوط قیمت و کیفیت این محصول باارزش بایستی به راهکارهایی جهت بالا بردن راندمان تولید در مزارع زعفران و کاهش هزینه‌های تولید دست یابد. همچنین توجه بیشتر به بخش صادرات زعفران و فرآورده‌های وابسته آن با برندهای ایرانی می‌تواند به حفظ این جایگاه کمک کند که رسیدن به این مهم، همکاری و ارتباط جدی واحدهای تحقیقاتی، اجرایی و تولیدی بخش کشاورزی کشور را می‌طلبد. امیدواریم روزی در بازارهای ایران به سبب گرانی زعفران اصیل ایرانی، محصولی به‌عنوان زعفران چینی به فروش نرسد.

بازدید: 5

زرشک و خواص آن

برای سفارش بهترین و مرغوب ترین زرشک خراسان جنوبی میتوانید با شرکت زعفران دیرینه تماس بگیرید .

در واقع استفاده از زرشک چیزی نیست که به تازگی در بین مردم رواج یافته باشد بلکه قرنهاست که انسان‌ها همواره برای اهداف گوناگون از این گیاه استفاده می‌کنند. زرشک به هرشکلی که استفاده شود- تونیک یا عصاره- نیروی شفابخشی موثر و قابل توجهی دارد. اگر تااندازه‌ای امیدوارید که می توانید زرشک را به عنوان دارویی برای بهبود سلامت خود انتخاب کنید پس به شما پیشنهاد می کنیم که ۱۵دلیل ذکرشده در این مطلب برای استفاده از زرشک را بخوانید اما حتما توجه داشته باشید که برای حصول نتیجه بهتر در ابتدا شیوه استفاده از گیاه زرشک را  مطالعه کنید.

شما می‌توانید زرشک را به شکل سس، ژله، آبمیوه یا دمنوش مصرف کنید. افرادی که مشکل ناراحتی معده دارند تحت نظر پزشک و در دوزهای نرمال می‌توانند از این گیاه استفاده نمایند. مصرف زرشک در زنان باردار و مادران شیرده ممنوع است. و باید تحت نظر دقیق پزشک از مکمل زرشک استفاده کنید.

در ادامه ۳۰ مهمترین خواص زرشک برای سلامتی آمده است

۱. تقویت قلب

قلب سالم از هرگونه بیماری قلبی عروقی در امان است. زرشک دربردارنده نوعی ترکیب فعال به نام بربامین است که این ترکیب از قلب دربرابر آسیب به بافت‌های آن و هرنوع صدمه دیگری مراقبت می‌کند. این ترکیب در تنظیم غلظت یون‌های کلسیم موثر است. یون‌های کلسیم مانع از فعالسازی بیش از اندازه پروتیین و در پی آن سکته قلبی می‌شوند. بعلاوhttp://dirinesaffron.irه، این ترکیب حساسیت سلول‌ها دربرابر کلسیم را افزایش داده و در انقباض عضلات موثر خواهد بود.

۲. تقویت سلامت ذهنی و مغزی

طبق مطالعه‌ای که اخیرا در چین انجام شد، بربامین- یکی از ترکیب‌های اصلی موجود در زرشک- خطر اکسیداسیون در زیست مولکول های مغز را از بین برده، ازکارافتادگی مولکول‌های حافظه را مهار می‌کند و به این ترتیب بیشترین توان مغزی را برای شما به همراه خواهد داشت.

۳. کنترل سطح قند خون

این نتیجه تنها زمانی حاصل میشود که زرشک همراه با گیاه خارمریم مصرف شود. زمانیکه زرشک به عنوان دارویی درکنار خارمریم بکار می‌رود، بصورت انسولین عمل کرده و سطح قندخون را ثابت می‌کند.

۴. درمان کمردرد

علاوه بر باربرین ترکیبات مشخص دیگری نیز در زرشک وجود دارد که آن را به عنوان دارویی موثر در کاهش کمردرد نشان می‌دهد. بنابراین، زرشک عمدتا برای درمان سیاتیک یا درد پایین کمر بکار می‌رود.

۵. هضم بدون درد

آیا تابه حال کسی به شما گفته است که زرشک دارویی موثر برای گرفتگی معده به شمار می‌رود؟ هرزمان که هرگونه مشکل گوارشی داشتید می‌توانید به زرشک اعتماد کنید. درواقع، پوست درخت زرشک با گوارش در ارتباط است.

۶. منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها

منبع آنتی اکسیدان‌های موجود در زرشک، سیستم ایمنی شما را دربرابر تهدیدهای خارجی تقویت می‌کند. مادامیکه ذخیره درستی از آنتی اکسیدان‌ها وارد بدن شما می‌شود، در معرض تهدید استرس اکسیداتیو و رادیکال‌های آزاد قرار نخواهید داشت. همچنین نشان داده شده است که افرادی که عصاره زرشک را مصرف می‌کنند بطور قابل توجهی سالم هستند.

۷. محافظت از کبد

زرشک با کاهش آسیب به کبد و DNA در مجموع فوایدی در حفاظت و نگهداری از کبد به همراه دارد. به علاوه، زرشک آنزیم آنتی اکسیدان را در سطح نرمال قرار داده و کبد را از تتراکلریدکربن در امان نگه می‌دارد.

۸. درمان تب

تنها هنگامی که یکبار برای درمان تب از زرشک استفاده کنید به خواص زرشک و تاثیرات معجزه آسای آن ایمان خواهید آورد. آلکالوئیدهای باربرین موجود در زرشک دارای خاصیت تب بر بوده و در درمان تب موثر هستند. این گیاه نه تنها برای تب که در درمان مالاریا هم به کار می‌رود.

۹. درمان اسهال

صرف نظر از علت بروز اسهال، زرشک به دلیل ویژگی‌های قابض کنندگی موجود در آن در کاهش علائم اسهال موثر است. با مصرف آب زرشک می‌توانید از فواید بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

۱۰. ضد تشنج

وجود باربرین در زرشک آن را به دارویی ویژه و خاص در درمان بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها تبدیل کرده است. در درمان بیماری تشنج نیز باربرین خصوصیت ضدتشنجی را افزایش داده و صرع را بهبود می‌بخشد.

۱۱.محافظت دربرابر روماتیسم

گل زرشک و پوست درخت آن دارای خاصیت ضدروماتیسمی بوده و برای درمان این بیماری بکار می‌روند. باین ترتیب، درصورت مشاهده هرگونه علائم روماتیسم از مصرف زرشک غافل نشوید.

۱۲.درمان مشکلات پوستی

شاید بدانید که برخی از مشکلات پوستی وحشتناک و جدی مثل آکنه‌ها یا پسوریازیس- علاوه بر باکتری ها- درنتیجه عفونت‌های قارچی نیز به‌وجود می‌آیند. بنابراین، همواره می‌توانید پیش از آنکه این میکروب‌ها برای شما مشکلاتی را به‌وجود آورند، پوستتان را با زرشک درمان کنید.

۱۳.چشمانی سالم

باربرین موجود در زرشک این گیاه را به درمانی موثر در سالم کردن چشم‌ها تبدیل می‌کند. وجود این آنزیم در زرشک باعث می‌شود که این گیاه در درمان قرمزی چشم ( کنژنکتیویت) نیز بکار رود.

۱۴.محافظت از ریه‌ها و مجرای ادراری

زرشک میتواند علاوه بر پوست از ریه‌ها و مجرای ادراری شما دربرابر حملات میکروبی محافظت کند. به هنگام ابتلا به سینوزیت، برونشیت، گلودرد یا گرفتگی بینی از زرشک استفاده کنید.

۱۵. درمان عفونت و اختلالات پوستی

خاصیت ضدالتهابی زرشک در هنگام ابتلا به مشکلات دستگاه گوارش، مجرای ادراری یا دستگاه تنفسی قابل توجه است. این گیاه همچنین میتواند عفونت‌های قارچی روی پوست و واژن را بهبود ببخشد.

۱۶. حاوی عوامل ضد باکتری و ضد قارچ است

برخی مطالعات نشان داده‌اند که زرشک دارای برخی از عوامل ضد باکتری و ضد قارچی است و همین سبب می‌شود که این میوه یک درمان عالی برای مبارزه با عفونت باشد.

۱۷. التهاب را کاهش می‌دهد

التهاب در واقع ریشه‌ی برخی از مشکلات سلامتی است. درمان آن ممکن است ساده باشد اما مبارزه با نشانه‌های آن کمی سخت‌تر است. خوب، زرشک می‌تواند به کاهش التهاب کمک کند تا علائم کمی قابل‌تحمل‌تر باشند.

۱۸. درمان گلودرد

یکی دیگر از خواص زرشک این است که با سرماخوردگی مقابله می‌کند. ویتامین C موجود در زرشک برای درمان گلودرد و برخی از اختلالات ساده مانند سرماخوردگی فوق‌العاده است.

۱۹. درمان خانگی مسمومیت غذایی

از آن‌جایی که زرشک حاوی داروی ضد باکتری است می‌تواند به عنوان درمانی خانگی برای رفع مسمومیت غذایی به کار رود اما فقط برای موارد نه چندان شدید قابل استفاده است.

۲۰. پیشگیری از دیابت

بربرین موجود در زرشک سبب شده که این میوه قادر باشد از ابتلا به دیابت جلوگیری کند؛ در حالی که مردم در تلاش برای کنترل سطح قند خون هستند، زرشک راه‌حلی طبیعی برای کاهش سطح قند خون است.

۲۱. جریان خون را بهبود می‌بخشد

جریان خون طبیعی باعث توزیع مطلوب مواد مغذی و اکسیژن در بدن شما می‌شود. زرشک با ریلکس کردن رگ‌های خونی و آسان کردن کار قلب، می‌تواند به شما کمک کند تا جریان خون مطلوبی داشته باشید.

۲۲. سطح کلسترول را کنترل می‌کند

فیبر رژیمی موجود در زرشک، برای از بین بردن کلسترول غیر ضروری در روده عالی است. این امر باعث افزایش کلسترول خوب برای کنترل سطح کلسترول می‌شود.

۲۳. مبارزه با سندرم متابولیک

مبارزه با سندرم متابولیک کار آسانی نیست، اما زرشک دارای چند ترکیب قدرتمند است که می‌توانند به شما کمک کنند تا به طور موثری با این نوع بیماری مبارزه کنید.

۲۴. خون را سم‌زدایی می‌کند

یکی از خواص زرشک این است که خون را سم‌زدایی می‌کند. آیا می‌دانید کدام عضو در بدن شما خون‌تان را سم‌زدایی می‌کند؟ پاسخ کبد است. زرشک می‌تواند به بهبود عملکرد کبد برای بهینه‌سازی سم‌زدایی خون در بدن شما کمک کند.

۲۵. تولید گلبول‌های سفید خون را تحریک می‌کند

زرشک حاوی ترکیب شیمیایی خاصی به نام بربرین است. این ترکیب شیمیایی می‌تواند در تحریک تولید مطلوب گلبول‌های سفید برای ترویج لخته شدن طبیعی خون و تسریع بهبود زخم کمک کند.

۲۶. برای منظم شدن دوره‌های قاعدگی در زنان مفید است

عوامل متعددی وجود دارند که می‌توانند موجب بی‌نظمی دوره‌های قاعدگی در زنان شود، اما تنها یک راه‌حل موثر و طبیعی برای مقابله با آن وجود دارد: زرشک. برخی از مطالعات بیان کرده‌اند که این نوع توت برای مقابله با این اختلال بسیار مفید است.

۲۷. درمانی برای کم‌خونی

کم‌خونی زمانی رخ می‌دهد که بدن از کمبود آهن رنج می‌برد. علل کمبود آهن در بدن می‌تواند متفاوت باشد اما شایع‌ترین علت‌اش، این است که بدن نمی‌تواند در اثر برخی از عوامل به طور مطلوب آهن جذب کند. خوب، زرشک غنی از ویتامین C است و می‌تواند به شما در مبارزه با این مشکل کمک کند.

۲۸. کاهش فشار خون

هرچند مقابله با مشکل فشار خون بالا کار ساده‌ای محسوب نمی‌شود اما غیرممکن هم نیست. شما با بهره‌گیری از خواص زرشک می توانید با فشار خون بالا مقابله کنید. زرشک می‌تواند به ریلکس شدن عروق خونی کمک کند و به این ترتیب جریان خون را بهبود می‌خشد و به عملکرد مناسب قلب کمک می‌کند. نتیجه این است که فشار خون پایین می‌آید.

۲۹. جذب آهن را بهینه می‌کند

آهن یکی از ترکیبات ضروری برای سلامت انسان است اما گاهی جذب آهن به دلیل برخی از عوامل به صورت مطلوبی صورت نمی‌پذیرد. ویتامین C یکی از ترکیبات شیمیایی است که جذب آهن را بهینه می‌کند.

۳۰. عوارض جانبی شیمی‌درمانی را تسکین می‌دهد

یکی از عوارض جانبی شیمی‌درمانی این است که تولید گلبول‌های سفید خون با مشکل مواجه خواهد شد. چنان‌چه در مورد ۲۵ ذکر شد، زرشک می‌تواند تولید گلبول‌های سفید را بهبود دهد و به این ترتیب در کاهش عوارض جانبی شیمی‌درمانی موثر است.

نکات احتیاطی در رابطه با زرشک

پس از خواندن فهرست بالا، باید متوجه خواص زرشک شده باشید، اما هنوز هم باید برخی از ملاحظات باید در نظر گرفته شوند چرا که گاهی اوقات عوارض جانبی نیز ممکن است در کنار هر چیز مفیدی وجود داشته باشد، و زرشک نیز در این میان استثنا نیست.

–  بعضی از مطالعات نشان داده‌اند که زرشک برای درمان اسهال بسیار مفید است اما باید بدانید که اگر با این بیماری به اشتباه مبارزه کنید، ممکن است تبدیل به یک مشکل جدی شود. این واقعیت است که زرشک می‌تواند برای کشتن باکتری‌هایی که باعث اسهال می‌شوند، به عنوان آنتی‌بیوتیک عمل کند، اما استفاده از آن همراه با آنتی‌بیوتیک می‌تواند در عملکرد دارو اختلال ایجاد کند. بنابراین، ابتدا با پزشک‌تان مشورت کنید، مگر این‌که مشکل اسهال در شما چندان جدی نباشد.

– مصرف زرشک در دوز کم سبب بروز عوارض جانبی نمی‌شود، اما مواردی در رابطه با مصرف زرشک به میزان زیاد گزارش شده‌است. علائمی مانند خونریزی بینی و استفراغ.

– زرشک ممکن است برای کبد مناسب باشد، اما برای کودکان کم سن و سال، می‌تواند باعث ایجاد مشکل در کبد شود. بنابراین، در رابطه با این نوع توت همواره مراقب باشید. بهتر است آن را دور از فرزندان‌تان نگه دارید.

– زنان باردار نباید زرشک بخورند، زیرا ممکن است موجب سقط جنین شود، هرچند این مورد بسیار نادر است اما بهتر است از آن جلوگیری کنیم تا مجبور به مبارزه با مشکل ناشی از آن نشویم.

– همان‌طور که در بالا ذکر شد، زرشک می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند و در نتیجه توانایی جلوگیری از ابتلا به دیابت را دارد. اگر مبتلا به دیابت هستید و داروهای خاصی برای کاهش سطح قند خون مصرف می‌کنید نباید داروها را با زرشک ترکیب کنید.

بازدید: 4

#دانستنی_های_طلای_سرخ

#دانستنی_های_طلای_سرخ

💢اهمیت، عوامل و اصلاح شوری خاک زعفران🔻

✅جذب بهینه عناصر و مواد غذایی از طریق خاک در مزارع زعفران، یکی از مهمترین عوامل افزایش عملکرد، کیفیت، رنگ و عطر زعفران است.

✅در خاکهای شور (با ای سی بالاتر از 7)، جذب عناصر به کندی انجام می شود.

✅مهمترین عوامل شور شدن خاک در مزارع زعفران عبارتند اًز: کیفیت و میزان آب آبیاری، استفاده از کودهای شیمیایی و حیوانی شور و نامناسب

✅حمل خاک های شور (لای و ماسه بادی)

✅شوری زیاد مانع فعالیت موجودات زنده ذره بینی دخیل در حاصلخیزی خاک می شود.

✅آب باران تا حدودی خاصیت اسیدی دارد. بارندگی می تواند یکی از عوامل شستشوی نمکها و خارج کردن آنها از محدوده فعالیت ریشه باشد.

✅آبیاری نامناسب و استفاده از آب با ای سی بالا

✅رسی بودن و سنگین بودن بافت خاک و عدم آبشویی

♻️الزامات و نحوه اصلاح خاکهای شور :

🔰سبک سازی بافت خاک(بهترین بافت برای زعفران، لومی شنی است)

❗️ماسه بادی در بعضی مناطق، شور می باشد. در این خصوص با انجام آزمایش شوری، از کیفیت ماسه مورد نظر اطمینان حاصل کنید.

🔰ذخیره آب چاهها در استخرهای نگهداری آب، به منظور کاهش قلیاییت

🔰استفاده از سولفات کلسیم یا گچ کشاورزی

🔰استفاده از کود های دامی فرآوری شده، به خصوص کود گاوی

🔰استفاده از گوگرد بنتونیت دار بهمراه باکتریهای تجزیه کننده

🔰استفاده از اسید سولفوریک، تحت نظر متخصصین خاک

❗️آسیب احتمالی ریشه در صورت عدم رعایت مقدار توصیه شده.

شرکت زعفران دیرینه .

دفترفروش :خراسان جنوبی قاینات شهرک ولی عصر بلوارجامعه یاوری پلاک 16

تلفن کارگاه:05632567129

مدیریت:09151650198

مسؤل فروش :09105467679

سایت شرکت دیرینه: Www.dirinesaffron.ir

کانال تلگرامی شرکت دیرینه: https://t.me/dirineqaen

بازدید: 2

همه چیز درباره کشت زعفران درمنزل

شاید‌ فکر کنید‌ برای کاشت گیاه پر سود‌ و گران قیمتی مثل زعفران باید‌ حتما زمین زراعی د‌اشته باشید‌. اما سخت د‌ر اشتباهید‌ چون می‌توانید‌ د‌ر خانه و آپارتمان خود‌تان هم زعفران بکارید‌ و هم نیاز روزانه خانواد‌ه خود‌ را تامین کنید‌ و هم کم کم به فروش آنها فکر کنید‌. اگر بتوانید‌ خوب این گیاه را پرورش د‌هید‌ پول خوبی از کنار آن به د‌ست خواهید‌ آورد‌.زعفران گیاهی است مقاوم به سرما که می‌توانید‌ آن را د‌ر مناطق معتد‌ل و نیمه گرمسیر و حتی شهرهایی مثل تهران هم به عمل بیاورید‌. برای کاشت زعفران د‌ر خانه باید‌ اول از همه به فکر خرید‌ پیاز آن باشید‌. د‌ر شهرستان‌ها و مکان‌هایی که کشت زعفران انجام می‌شود‌، در ابتدا باید پیاز زعفران را تهیه کنید

جمع‌آوری مواد‌ اولیه
زعفران گیاهی است مقاوم به سرما که می‌توانید‌ آن را د‌ر مناطق معتد‌ل و نیمه گرمسیر و حتی شهرهایی مثل تهران هم به عمل بیاورید‌. برای کاشت زعفران د‌ر خانه باید‌ اول از همه به فکر خرید‌ پیاز آن باشید‌. د‌ر شهرستان‌ها و مکان‌هایی که کشت زعفران انجام می‌شود‌، در ابتدا باید پیاز زعفران را تهیه کنید
شرکت زعفران دیرینه  هر تعداد که پیاز زعفران نیاز داشته باشید به کمترین قیمت بازار و در سریعترین زمان ممکن در هر کجای ایران که باشید برای شما ارسال میکند

برای محل کاشت زعفران می‌توانید‌ از باغچه‌های کوچک د‌رون حیاط خانه استفاد‌ه کنید‌. اگر هم د‌سترسی به باغچه ند‌ارید‌، گلد‌ان‌های سفالی بزرگ گزینه‌های خوبی هستند‌. می‌توانید‌ بعد‌ از کاشت گیاه، گلد‌ان‌ها را د‌ر بالکن یا پشت‌بام بچینید‌ تا احتیاجات گیاه برطرف شود‌. اگر سراغ کاشت د‌ر گلد‌ان رفتید‌ برای آن باید‌ خاک خوب و مغذی هم بخرید‌. خاک زراعی (‌یا خاک برگ و خاک باغچه و ماسه‌) و کود‌ حیوانی بهترین ترکیب برای آن است. گلد‌ان سفالی‌تان را پنج قسمت کنید‌ و د‌ر هر قسمت هم حد‌ود‌ پنج پیاز با عمق ۱۵سانتی‌متر بکارید‌ و د‌ه روز بعد‌ از کاشت، آبیاری را شروع کنید‌. وقتی هم که گیاه را کاشتید‌ احتیاج به جا به جایی تا شش سال ند‌ارد‌.

خرج مواد‌ اولیه

فصل کاشت پیاز زعفران از خرد‌اد‌ تا اوایل مهر است. گل‌های پیاز اوایل آبان و آذر می‌روید‌ و زمان رشد‌ گیاه هم پاییز و زمستان و اوایل بهار است. د‌ر بهار هم پیاز به خواب می‌رود‌. پیاز زعفران را باید‌ کیلویی بخرید‌. البته می توانید دانه ای هم سفارش دهید ولی اگر می‌خواهید‌ کارتان گسترد‌ه‌تر باشد‌ د‌انه‌ای به د‌رد‌تان نمی‌خورد‌. قیمت حد‌ود‌ی آن هم کیلویی ۳۵۰۰ تا ۶۰۰۰ تومان است. شما می توانید در هر متر مربع یک کیلو پیاز بکارید تعد‌اد‌ پیازی که د‌ر هر کیلو از آن وجود‌ د‌ارد‌ بستگی به وزن پیازها د‌ارد‌، ولی به طور متوسط هر کیلو پیاز ۱۲۰‌عد‌د‌ است و هر پیاز هم د‌و تا سه عد‌د‌ گل می‌د‌هد‌. پس برای شروع متراژ زمین یا باغچه را در نظر بگیرید و مقدار مورد نیاز خود را تخمین بزنید. اگر قرار است د‌ر باغچه بکارید‌ که خرج چند‌انی نخواهید‌ د‌اشت مگر اضافه کرد‌ن مقد‌اری کود‌ به باغچه. برای کاشت د‌ر گلد‌ان هم باید‌ گلد‌ان‌تان منفذ خروج آب د‌اشته باشد‌. میتوانید گلدان های پلاستیکی بزرگ و متوسط را برای شروع کار خود انتخاب کنید تا در هزینه ها هم صرفه جویی کنید. یک بسته خاک هم که د‌ر گل فروشی‌ها پید‌ایشان خواهید‌ کرد‌ حد‌ود‌ د‌و تا پنج هزار تومانی هستند‌. برای پر کرد‌ن یک گلد‌ان سفالی بزرگ به حد‌ود‌ یک تا د‌و بسته خاک احتیاج د‌ارید‌. کود‌ حیوانی را هم باید‌ به خاک گلدان اضافه کنید. حد‌ود‌ا برای شروع کار یک کیلو کود‌ کافی است

بازدید: 7

💯مضرات زعفران که باید بدانید

💯مضرات زعفران که باید بدانید

🔻مصرف بیش از حد زعفران باعث کاهش فشار خون و رقیق شدن بیش از حد خون میشه که ممکنه عوارضی مثل خونریزی های بینی و یا رحمی رو در بانوان به همراه داشته باشه.
🔻 مصرف بیش از حد این ماده به دلایلی که گفته شد برای خانوم های باردار نیز توصیه نمیشه و ممکنه به سقط جنین در ماه های اول حاملگی منجر بشه.
🔻هم چنین مصرف بی رویه زعفران باعث استفراغ، کاهش ضربان قلب، خون ریزی از بینی، خون ریزی از پلک ها و لب و موجب سر گیجه، بی حالی، زردی پوست و عوارض خطرناک دیگر می شود که این عواقب حتی می تواند منجر به مرگ شود.
🔻خوردن زیاد زعفران برای کلیه ها مضر است. اشتها را کم می کند و ایجاد سردرد می کند و باعث اختلال حواس می شود.
🔻مصرف زعفران به مقدار زیاد سمی است و باعث استفراغ، خون ریزی رحم، اسهال خونی، خون روی از بینی، پلک ها و لب ها، سرگیجه، بی حالی، زردی پوست وتحریکات شدید ماهیچه های صاف و حتی گاهی مرگ نیز می شود.
🔻مصرف بیش از حد آن در دوران قاعدگی، میزان اضطراب را افزایش می دهد.
🔻مصرف زیاد آن باعث تغییر رنگ پوست می شود.به علت دارا بودن طبیعت گرم ممکن است منجر به اسهال، از دست دادن آب بدن و ترشح خون از طریق ادرار شود.

بازدید: 0

🌷تجربه کاشت زعفران در منزل🌷

روش کاشت:

🌷کیسه زباله را تا کنید و کف سبد قرار دهید
🌷 تعدادی سوراخ جهت خروج آب در آن ایجاد کنید
🌷 کف سبد خاک بریزید
🌷 پیازها را روی خاک بگذارید
🌷 دوباره مقداری خاک روی پیازها بریزید
🌷 داخل سبد آب بریزید تا پیازها خیلی خوب خوب خیس بخورند.

🔸 می توانید دو یا سه روز در هوای آزاد سبد را در سایه قرار دهید تا پیازها رطوبت را به خوبی جذب کنند. پس از آن سبد را در هوای آزاد و جلوی نور قرار دهید و بین هر ۱۰ تا ۱۵ روز به آن آب بدهید.
🔸این اقدامات باید از اواسط شهریور به بعد انجام شود.. پیاز در فصل تابستان در خواب به سر می برد.و فصل برداشت از اواسط مهر تا اواخر آبان است.

بازدید: 4

عناب

جهت سفارش عناب تازه و خشک با شرکت دیرینه تماس بگیرید

طبع عناب

عناب دارای معتدل و مرطوب است. عناب بومی جنوب آسیا می باشد. امروزه از میوه ی عناب به صورت تازه و خشک شده استفاده می شود که دارای ویتامین ها و مواد معدنی ضروری بوده و برای سلامتی مفید می باشد. درخت عناب درختی کوچک و دارای برگ ریز بوده که 5 تا 12 متر ارتفاع دارد.

1. خواص عناب برای مو

استفاده از روغن عناب می تواند به ضخیم شدن موهای نازک و افزایش رشد موی سر کمک کند.

2. خواص عناب برای آکنه، جوش صورت و پوست صورت

– استفاده از روغن عناب موجب درمان آکنه و جوش صورت می شود.
– عناب حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به عنوان یک عامل ضد پیری طبیعی شناخته می شوند و می تواند پوست صورت را جوان تر و شاداب تر کنند.
– از عناب برای درمان قرمزی پوست، آفتاب سوختگی و خشکی پوست استفاده میشود.

خواص دارویی و درمانی عناب تازه و خشک

3. خواص برگ و هسته عناب

عناب برای کاهش استرس، کاهش وزن و از بین رفتن چربی شکم مفید است. جوشانده ی برگ آن را میل کنید تا اثر آن را ببینید!
استفاده از روغن هسته عناب یا روغن جوجوبا می تواند به درمان جوش صورت، آرامش اعصاب و درمان بیماری های کبدی کمک کند.
هسته عناب به عنوان خواب آور استفاده می شود.

4. کبد چرب

استفاده از عناب به دلیل آنتی اکسیدان های موجود در آنبه درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند. همچنین عناب باعث سم زدایی کبد می شود.

5. سرفه و سرماخوردگی

عناب تازه غنی از پتاسیم، ویتامین A و C است. سیستم ایمنی را تقویت کرده و در پیشگیری از سرفه و سرما خوردگی مفید می باشد.

6. آرامش اعصاب و درمان بی خوابی

میوه عناب خاصیت ضد اضطراب، ضد افسردگی ضد استرس دارد. در طب چینی نیز از عناب و هسته ی آن برای درمان مشکل بی خوابی استفاده می شود.

7. فشار خون بالا

در عناب مقادیر بالایی از پتاسیم وجود دارد که می تواند به درمان فشار خون بالا کمک کند.

8. دوران حاملگی

– در عناب مقادیر زیادی از آهن وجود دارد. استفاده زنان باردار از عناب آهن مورد نیاز آنها را تامین می کند.
– عناب حاوی مقدار زیادی ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B و فلاونوئیدها می باشد که برای تقویت زنان باردار و رشد جنین مفید است.
– مصرف عناب از افزایش و کاهش فشار خون در حاملگی پیشگیری می کند.
– عناب فنی از فولات است که برای رشد سیستم عصبی جنین مفید می باشد.

قبل از مصرف هر گونه مواد خوراکی حتما با پزشک خود نیز مشورت کنید.

9. بدنسازی

مصرف عناب خشک برای بهبود قدرت عضلانی و کاهش وزن در بدنسازان و ورزشکاران مفید می باشد.

10. یبوست و اسهال

طبق تحقیقات انچام شده مصرف عصاره ی عناب برای درمان یبوست مزمن بسیار مفید است. دانه های عناب می توانند به درمان اسهال کمک کنند.

11. سرطان

تحقیقات نشان داده که عناب برای مهار سلول های سرطانی و سرکوب سلول های تومور در انسان مفید می باشد.

12. نوزادان و کودکان

مصرف عناب می تواند به درمان یرقان در نوزادان کمک کند. همچنین عناب به تقویت سیستم ایمنی و تفویت و رشد استخوان ها و دندان های کودکان کمک می کند.

13. کاهش وزن و لاغری

عناب بسیار کم کالری است. دارای پروتئین و فیبر بالایی است که از پرخوری جلوگیری کرده و باعث کاهش وزن و لاغری می شود.

14. غلظت خون

مصرف عناب به سفت شدن خون کمک میکند. پس بهتر است کسانی که غلظت خون بالایی دارند از مصرف آن پرهیز کنند.

15. جوشانده و چای عناب

نوشیدن یک فنجان چای عناب تازه قبل از خواب برای داشتن خواب آرام و آرامش اعصاب بسیار مفید است.

خواص عناب در طب سنتی

از نظر طب قدیم مزاج عناب خشک معتدل و به اعتقاد ابو علی سینا کمی سرد است و حرارت بدن را فرو می نشاند . در نتیجه عناب تب بر خوبی است.
علاوه بر این حاوی “پکتین” به عنوان فیبر محلول مؤثر در کاهش چربی و قند خون است. محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است.
در طب سنتی ایران مصرف جوشانده عناب به خصوص در فصول سرد سال توصیه میشود. که برای درمان سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و انواع گلو درد بسیار موثر است.
عناب به دلیل داشتن لعاب، نرم کننده سینه و ضد سرفه است. چای یا جوشانده آن گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را برطرف می کند و برای جلوگیری از التهاب و آب ریزش بینی توصیه می شود.

مضرات و موارد منع مصرف میوه عناب

مصرف عناب در افراد دیابتی می تواند به هیپوگلیسمی یا کاهش شدید قند خون منجر شود.
همچنین مصرف عناب قبل از جراحی ممکن است باعث کاهش شدید قند خون شود. زیاده روی در مصرف عناب می تواند منجر به نفخ شود.

ارزش غذایی عناب

کالری : 79
کربوهیدرات : 20.2 گرم
چربی : 0.2 گرم
پروتئین : 1.2 گرم

جهت سفارش با شرکت دیرینه تماس بگیرید

بازدید: 2

راه های تشخیص تقلب در زعفران

راه های تشخیص تقلب در زعفران

زعفران خالص وقتی روی سطح آب گرم یا ولرم پخش شود فورا به شکل مشخصی که قابل شناسایی از پرچم های زعفران یا قطعات کوچک گل گلرنگ و گل همیشه بهار است در میاید. سرشاخه های کلاله زعفران سه شاخه و قسمت بالای آن شیپوری بوده که هرچه پایین تر می آید باریکتر می شود.
• استفاده از ریشک ذرت که ریشک ذرت مستقیم ولی پرچم زعفران انحنا دارد.
• زعفران اصیل رنگیزه هایش را بعد ازچند دقیقه درآب گرم یا شیر آزاد می کند ولی زعفران تقلبی بلافاصله رنگیزه های خود را آزاد می کند.
• زعفران اصیل در آب داغ بعد از خروج رنگیزه هایش به همان رنگ اولیه اش باقی می ماند ولی زعفران تقلبی در آب داغ رنگ اولیه خود را از دست می دهد.
زعفران اصل مزه ای مطبوع دارد ولی زعفران تقلبی کاملا تلخ و نامطبوع است.
• چنانچه زعفران اصیل را بین انگشتان خود فشرده ونرم کنید انگشتان شما را چرب خواهد کرد.
• زعفران اصیل درآب داغ ، رنگ قرمز مایل به نارنجی و زرد ایجاد می کند، ولی زعفران تقلبی رنگ قرمز تیره تولید می کند.
• هر میلی گرم زعفران اصیل 700 سی سی آب را به صورت محسوس رنگ می کند.
زعفران حقیقی بویی مطبوع و خوش و تازه دارد فاقد بوی کهنگی و کپک زدگی است.
• زعفران حقیقی چون قسمتی از کلاله گیاه زعفران است دارای شکلی خاص می باشد که زیر ذره بین به راحتی قابل شناسایی است.
• اگر تارهای زعفران را بین کاغذ کاهی بگذاریم و کمی فشار دهیم نباید لکه چربی باقی بگذارد اگر چنین باشد به احتمال قوی زعفران تقلبی است.
• رنگ تارهای زعفران در بنزین نامحلول است یعنی اگر تار زعفران را در بنزین بیندازیم نباید بنزین را رنگین کند.
• تکه های زعفران را روی شعله گاز بوتان قرار داده در این حالت زعفران خالص به رنگ بنفش یا نارنجی در می آید که به پتاسیم آن مربوط می شود،اما در مورد زعفران تقلبی رنگ زرد ایجاد می شود.
• به چند میلی گرم پودر زعفران ، دو یا سه قطره اسید سولفوریک غلیظ در یک شیشه ی ساعت اضافه می کنیم .در این صورت زعفران ابتدا به رنگ قرمز مایل به قهوه ای و پس از مدت کمی ، به رنگ قرمز مایل به بنفش مبدل می شود . این آزمایش به طور کامل اختصاصی نبوده و مربوط به موادی است (مانند زعفران ) که دارای ترکیبات کاروتنوئیدی (موادی دارای رنگ های زرد و یا نارنجی ) می باشند .
• چند میلی گرم پودر زعفران را در یک شیشه ی ساعت قرار داده و به آن یک قطره اسید فسفومولیبدیک / سولفوریک اضافه کرده و کمی می ساییم . پس از آن ، مخلوط را زیر میکروسکوپ قرار داده و با بزرگ نمایی 100 ملاحظه می کنیم . بعد از حداکثر یک دقیقه ، تکه های پودر به رنگ آبی مبدل گشته و اطراف تکه ها هاله ای از رنگ آبی احاطه می شود.
بر طبق استاندارد ملی ایران ، وجود نخ، ریگ و شن، حشرات و کنه های زنده یا مرده، قارچ و کپک که با چشم غیر مسلح دیده شود و نیز وجود آلودگی جوندگان و پرندگان نباید در زعفران مرغوب دیده شود . 

بازدید: 3

کاشت گلخانه ای محصول زعفران بدون خاک

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی عباس نیا و محسن خورشاهی دو جوان بردسکنی که علاقه مند به کارهای کشاورزی هستند با کسب اطلاعات و مشورت با مهندس صادقی پدر زعفران ایران اقدام به کشت محصول زعفران به صورت گلخانه ای و بدون خاک کردند.

کاشت گلخانه ای محصول زعفران بدون خاک در بردسکن+تصاویر

مدیر جهادکشاورزی بردسکن در این باره گفت: اجرای این طرح به صورت آزمایشی در فضایی 10 متر مربع با کاشت 70 کیلو گرم پیاز زعفران برای اولین بار در کشور توسط این دو جوان خلاق بردسکنی صورت گرفت.

حسین محمدی افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی در منطقه کشت این گونه محصولات علاوه براینکه نیازآبی ندارد به لحاظ تولید نیز به ازای هر هکتار 5 برابر محصول زعفران درخاک برداشت می شود و قیمت آن نیز 3 برابر قیمت زعفران معمولی است.

وی حمایت مدیریت جهادکشاورزی بردسکن را در اجرای این گونه طرح ها اعلام کرد و گفت: با توجه به علاقه مندی این دوجوان سال آینده کشت محصول زعفران به روش بدون خاک را تا سطح دوهکتار در شهرستان توسعه خواهند داد.

کاشت گلخانه ای محصول زعفران بدون خاک در بردسکن+تصاویر

علی عباس نیا مبتکر این طرح هم گفت: با توجه به اینکه این طرح برای اولین بار در کشور و خراسان رضوی در بردسکن اجرایی شده است برای سال اول مقدار 70 کیلو گرم پیاز زعفران را در 10 متر مربع به صورت طبق بدون خاک کشت شد که خوشبختانه پس از گذشت دوماه از کشت آن به گل نشست.

وی گفت: با توجه به اینکه برند این کشت برای اولین بار در بردسکن اجرایی شد بنا دارم سال آینده در سطح دو هکتار کشت محصول زعفران را بدون خاک در یک سایت گلخانه ای اجرا کنم. وی از کارشناسان جهادکشاورزی خواست در اجرای این مهم حمایت و توصیه های کارشناسی را ارائه دهند.

کاشت گلخانه ای محصول زعفران بدون خاک در بردسکن+تصاویر
کاشت گلخانه ای محصول زعفران بدون خاک در بردسکن+تصاویر

کاشت گلخانه ای محصول زعفران بدون خاک در بردسکن+تصاویر

بازدید: 33