post

جهت سفارش عناب تازه و خشک با شرکت دیرینه تماس بگیرید

طبع عناب

عناب دارای معتدل و مرطوب است. عناب بومی جنوب آسیا می باشد. امروزه از میوه ی عناب به صورت تازه و خشک شده استفاده می شود که دارای ویتامین ها و مواد معدنی ضروری بوده و برای سلامتی مفید می باشد. درخت عناب درختی کوچک و دارای برگ ریز بوده که 5 تا 12 متر ارتفاع دارد.

1. خواص عناب برای مو

استفاده از روغن عناب می تواند به ضخیم شدن موهای نازک و افزایش رشد موی سر کمک کند.

2. خواص عناب برای آکنه، جوش صورت و پوست صورت

– استفاده از روغن عناب موجب درمان آکنه و جوش صورت می شود.
– عناب حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به عنوان یک عامل ضد پیری طبیعی شناخته می شوند و می تواند پوست صورت را جوان تر و شاداب تر کنند.
– از عناب برای درمان قرمزی پوست، آفتاب سوختگی و خشکی پوست استفاده میشود.

خواص دارویی و درمانی عناب تازه و خشک

3. خواص برگ و هسته عناب

عناب برای کاهش استرس، کاهش وزن و از بین رفتن چربی شکم مفید است. جوشانده ی برگ آن را میل کنید تا اثر آن را ببینید!
استفاده از روغن هسته عناب یا روغن جوجوبا می تواند به درمان جوش صورت، آرامش اعصاب و درمان بیماری های کبدی کمک کند.
هسته عناب به عنوان خواب آور استفاده می شود.

4. کبد چرب

استفاده از عناب به دلیل آنتی اکسیدان های موجود در آنبه درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند. همچنین عناب باعث سم زدایی کبد می شود.

5. سرفه و سرماخوردگی

عناب تازه غنی از پتاسیم، ویتامین A و C است. سیستم ایمنی را تقویت کرده و در پیشگیری از سرفه و سرما خوردگی مفید می باشد.

6. آرامش اعصاب و درمان بی خوابی

میوه عناب خاصیت ضد اضطراب، ضد افسردگی ضد استرس دارد. در طب چینی نیز از عناب و هسته ی آن برای درمان مشکل بی خوابی استفاده می شود.

7. فشار خون بالا

در عناب مقادیر بالایی از پتاسیم وجود دارد که می تواند به درمان فشار خون بالا کمک کند.

8. دوران حاملگی

– در عناب مقادیر زیادی از آهن وجود دارد. استفاده زنان باردار از عناب آهن مورد نیاز آنها را تامین می کند.
– عناب حاوی مقدار زیادی ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B و فلاونوئیدها می باشد که برای تقویت زنان باردار و رشد جنین مفید است.
– مصرف عناب از افزایش و کاهش فشار خون در حاملگی پیشگیری می کند.
– عناب فنی از فولات است که برای رشد سیستم عصبی جنین مفید می باشد.

قبل از مصرف هر گونه مواد خوراکی حتما با پزشک خود نیز مشورت کنید.

9. بدنسازی

مصرف عناب خشک برای بهبود قدرت عضلانی و کاهش وزن در بدنسازان و ورزشکاران مفید می باشد.

10. یبوست و اسهال

طبق تحقیقات انچام شده مصرف عصاره ی عناب برای درمان یبوست مزمن بسیار مفید است. دانه های عناب می توانند به درمان اسهال کمک کنند.

11. سرطان

تحقیقات نشان داده که عناب برای مهار سلول های سرطانی و سرکوب سلول های تومور در انسان مفید می باشد.

12. نوزادان و کودکان

مصرف عناب می تواند به درمان یرقان در نوزادان کمک کند. همچنین عناب به تقویت سیستم ایمنی و تفویت و رشد استخوان ها و دندان های کودکان کمک می کند.

13. کاهش وزن و لاغری

عناب بسیار کم کالری است. دارای پروتئین و فیبر بالایی است که از پرخوری جلوگیری کرده و باعث کاهش وزن و لاغری می شود.

14. غلظت خون

مصرف عناب به سفت شدن خون کمک میکند. پس بهتر است کسانی که غلظت خون بالایی دارند از مصرف آن پرهیز کنند.

15. جوشانده و چای عناب

نوشیدن یک فنجان چای عناب تازه قبل از خواب برای داشتن خواب آرام و آرامش اعصاب بسیار مفید است.

خواص عناب در طب سنتی

از نظر طب قدیم مزاج عناب خشک معتدل و به اعتقاد ابو علی سینا کمی سرد است و حرارت بدن را فرو می نشاند . در نتیجه عناب تب بر خوبی است.
علاوه بر این حاوی “پکتین” به عنوان فیبر محلول مؤثر در کاهش چربی و قند خون است. محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است.
در طب سنتی ایران مصرف جوشانده عناب به خصوص در فصول سرد سال توصیه میشود. که برای درمان سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و انواع گلو درد بسیار موثر است.
عناب به دلیل داشتن لعاب، نرم کننده سینه و ضد سرفه است. چای یا جوشانده آن گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را برطرف می کند و برای جلوگیری از التهاب و آب ریزش بینی توصیه می شود.

مضرات و موارد منع مصرف میوه عناب

مصرف عناب در افراد دیابتی می تواند به هیپوگلیسمی یا کاهش شدید قند خون منجر شود.
همچنین مصرف عناب قبل از جراحی ممکن است باعث کاهش شدید قند خون شود. زیاده روی در مصرف عناب می تواند منجر به نفخ شود.

ارزش غذایی عناب

کالری : 79
کربوهیدرات : 20.2 گرم
چربی : 0.2 گرم
پروتئین : 1.2 گرم

جهت سفارش با شرکت دیرینه تماس بگیرید

بازدید: 40

One thought on “عناب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *