post

خرید و ثبت سفارش

شما بازدید کننده عزیز میتوانید جهت اطلاع از آخرین قیمت ها و ثبت سفارش خود

با شماره تماس

09105467679رضاکدخدایی

09151650198 محمد عبدی

تماس حاصل نمایید .

 

بازدید: 11

post

مشخصات زعفران

گياه زعفران با نام علمي (Crocus sativus Linnaeus.) از خانواده( Iridaceae)( زنبقیان) داراي كاربردهاي فراواني در دنياست. علاوه بر كاربرد آن بعنوان رنگ و اسانس، داراي خواص و كاربردهاي دارويي و درماني متعددي مي باشد زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتی‌متر است. از وسط پیاز و یا قاعده ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند. از وسط برگ‌ها، ساقه گلدار خارج شده که به یک تا سه گل منتهی می‌شود. گل‌ها بسیار زیبا و دارای ۶ گلبرگ بنفش رنگ هستند که ممکن است در بعضی واریته‌ها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل‌ها دارای ۳ پرچم و یک مادگی منتهی به کلاله سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است. قسمت مورد استفاده این گیاه، انتهای خامه و کلاله سه شاخه است که به نام زعفران مشهور است و دارای بوی معطر با طعم کمی تلخ می‌باشد. زعفران تشكيل شده از كلاله ي سه شاخه ي گل زعفران(قسمت قرمز رنگ زعفران) كه مهمترين بخش تجاري آن است و خامه (قسمت سفيد يا زرد رنگ زعفران) مي باشد، اين بخش از گل، حاوي مواد چرب، املاح معدني و موسيلاژ است كه در فارسی به آن زعفران دسته‌ای و در اصطلاح استاندارد ایران رشته ای درجه ۴ نیز گفته می‌شود و در خارج از كشور آن را به عنوان زعفران Bunch)دسته ايي) یا) Red & Whiteسرخ و سفید) می شناسند. در واقع قسمت قرمز دراین نوع زعفران باید بین ۷۵-۷۰% باشد و قسمت ریشه یا كنج آن حدود۳۰-۲۵% است.

کلاله: رنگ کلاله که به میزان کارتنویید و لیکوپن موجود در آن بستگی دارد، از قرمز پررنگ تا نارنجی کمرنگ دیده شده‌است. کلاله سه‌شاخه‌است و اندازه آن نسبت به خامه که تعداد آن نیز سه عدد می‌باشد، متفاوت است. ممکن است بلندتر، کوتاه‌تر، و برابر با آن باشد. همچنین طول آن نسبت به گلبرگ‌ها نیز متفاوت است. در ایران همه گونه‌های مختلف بلندتر، کوتاه‌تر و تا اندازه‌ای برابر زعفران وجود دارند. لبه کلاله در انتهای آن حالت چین‌خورده دارد که در برخی ارقام زعفران بسیار بیشتر دیده می‌شود. عرض دهانه آن نیز بستگی به گونه‌های آن از پهن تا نازک می‌باشد. رنگ لبه انتهایی کلاله دارای رگه سفیدی است که بسته به گونه‌های متفاوت، می‌تواند کم یا زیاد باشد.

کنج یا سفید (خامه) : زمانیکه زعفران سر گل را از زعفران دسته ای جدا می کنیم قسمت ریشه یا سفید باقیمانده کنج يا در اصطلاح خارجي خامه (style) نامیده می شود.

گلبرگ/کاسبرگ: هر کدام ۳ تا و ضخامت آنها نیز می‌تواند کم تا زیاد باشد.

فوايد زعفران:

اثرات مفيد زعفران و مواد موثر آن در دستگاههای  مختلف بدن چون سيستم عصبي مركزي ،دستگاه گوارش،كبد،كليه، قلب و عروق، سيستم خون ساز، سيستم ايمني، چشم و سيستم اندوكرين( هماهنگی و یکپارچگی فعالیت بافت های مختلف تحت کنترل دستگاه عصبی و مواد شیمیایی دیگری به نام هورمونها است که به وسیلۀ سلولهای دستگاه درون ریز يا همان سيستم اندوكرين، ساخته و آزاد می شوند) مشاهده شده است .

خواص درماني متعددي براي آن ذكر شده از جمله : اثرات ضد افسردگي،ضد اضطراب و خواب آوري، ضدتشنج، شل كنندگي عضلات، ضد درد و ضد التهاب،آنتي اكسيدان، آنتي آلزايمر، ضد تومور، پايين آورنده قند و چربي خون و ضد سرفه. همچنين خواص ضد سرطان ،ضد التهاب و ضد آترواسكلروز دارا ميباشد و بدليل وجود كاروتنوئيد اثرات ضد تومور قوي دارد.

مضرات زعفران:

مصرف بیش از حد آن در دوران قاعدگی، میزان اضطراب را افزایش می دهد.

مصرف زیاد آن باعث زردي پوست می شود.

به علت دارا بودن طبیعت گرم ممکن است منجر به اسهال، از دست دادن آب بدن و ترشح خون از طریق ادرار شود.

مصرف آن به زنان باردار در سه ماهه ي اول توصیه نمی شود زيرا درصد سقط جنين را افزايش ميدهد .

نحوه نگهداری:

زعفران بویژه قبل و بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در ظرف دربسته نگهداری شود. زیرا با توجه به این که مواد معطر زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگه داری نامناسب، به مرور زمان ، تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزه آن کاسته می‌شود و مرغوبیت آن از دست می‌رود.

نحوه مصرف زعفران

مرسوم ترین شیوه برای مصرف زعفران در ایران ، دم کردن زعفران است.

برای تهیه و دم کردن زعفران معمولا ابتدا آنرا در یک هاون میسائند تا با خرد شدن آن طعم و رنگ زعفران سریعتر و بهتر آزاد شود پس از سائیدن زعفران و یا خرد کردن، زعفران را در مقدار کمی آب جوش ریخته و به مدت ده الی ۱۵ دقیقه به آن استراحت میدهید تا زعفران به راحتی طعم و رنگ خود را به آب بدهد. میزان آب و مقدار زعفران برای دم کردن بصورت دلخواه می باشد. ولی بهتر آن است که مقدار آب آن کمتر از یک سوم لیوان باشد و زعفران آن درحدود یک قاشق سوپخوری و یا بیشتر باشد.

روش دومی که میتوان به عنوان نحوه مصرف زعفران به آن اشاره کرد ،استفاده از یخ هست. برای این روش بهتر است زعفران را پس از سائیدن در ظرف ریخته و  متناسب با آن ، قالب های کوچک یخ را قرار داده و بگذارید تا قالب های یخ در دمای محیط آب شده و عصاره زعفران خارج شود.

هشدار : ميزان مصرف زعفران

میزان مصرف زعفران در یک ماه برای هر نفر سه گرم توصیه میشود و مصرف بیش از پنج گرم به صورت یکجا باعث عوارضی مانند سرگیجه،کاهش تعداد نبض، خون دماغ، استفراغ وبرافروختگی میشود.

بازدید: 5

زعفران سر گل

زعفران سر گل یا سر قلم : شامل کلاله ها و بدون خامه زعفران است . از 110 الی 115 کیلوگرم گل زعفران حدود یک کیلوگرم زعفران سر گل به دست می آید. زعفران سرگل همچنین با نام های سرقلم، سر ریشه و ممتاز هم نامیده می شود.

درجه بندی کیفیت زعفران سرگل نیز متفاوت است زعفران سرگل که دارای کلاله های درشت و ضخیم و سالم بوده و درآن رشته های شکسته وجود ندارد، سرگل درجه یک می باشد.

چنانچه رشته های زعفران ظریف تر و نازک تر باشدوو همه کلاله ها سالم نبوده و شکسته داخل آن داشته باشد کیفیت آن پایین تر خواهد بود.

قیمت زعفران سرگل بسته به نوع کیفیت آن قیمت گزاری می وشد . زعفران با کیفیت و درجه یک قیمت بالاتری خواهد داشت

فروشگاه دیرینه زعفران سرگل با کیفیت را که از منطقه قائنات تهیه شده به تمام نقاط کشور عرضه می کند.

کیفیت زعفران سر گل قائنات بسیار بالا بوده و کلاله ها حجیم و درشت هستند و از قدرت رنگدهی بالا برخوردارند.

فروشگاه ما با خریداری زعفران سرگل از  کشاورزان منطقه، ضمن کمک به کشاورزان زحمت کش روستا ها و حفظ کیفیت اولیه زعفران آن را با قیمت واقعی و با حذف هزینه واسطه، به مشتریان خود عرضه می نماید.


برای اطلاع از قیمت زعفران سر گل با ما تماس بگیرید

مدیریت و فروش : عبدی 0198 165 0915

مسئول فروش : کد خدایی 7679 546 0910

بازدید: 3

زرشک

بیوگرافی محصول

زرشك در مناطق مختلف ايران داراي نام‏‏هاي محلي زيادي است. در كشور ما انواع زرشك به ويژه نوع بي دانه آن از بعد اقتصادي – اجتماعي و زيست محيطي داراي اهميت اند. انواع دانه‏‏ دار آن با پراكنش و سيعي كه در سطح كشور دارند و به دليل مصارف غذايي در خوراك‏هاي محلي، استفاده از بخش‏هاي مختلف گياه در تهيه داروهاي سنتي، اهميت دارند. اين درختچه مقاوم و سازگار به عنوان يكي از اجزاي پوشش سبز طبيعي، نقش مهمي را نيز در حفاظت خاك و جلوگيري از فرسايش آن در مناطق كوهستاني كشور بازي مي كند. كشت و پرورش زرشك بي‏دانه در جنوب خراسان بيش از 200 سال قدمت دارد.

زرشک به دليل رنگ و طعم دلپذيرش سالهاست که زينت بخش سفره هاي ايرانيان است. اين نوع زرشک به عنوان مکمل برنج و زعفران در بسياري از سفره هاي ايراني حضور داشته و از آن در تهيه زرشک پلو بامرغ، ته چين و انواع خوراکها استفاده مي شود.
ميوه نارس آن در تهيه ترشی و میوه رسیده آن در تهیه مربا، لواشک، آب ميوه و شربت کاربرد دارد و همچنین از زرشک بی دانه در تهیه سوهان عسلی استفاده می شود. در تحقیقات اختیر از زرشک در تهیه فراورده هایی مانند نوشابه گازدار، سس ژله، آب نبات و پودر رنگی با استفاده از زرشک بی دانه استفاده شده است. از عصاره میوه زرشک در چای، طعم دهنده های طبیعی و در قرص ها و پمادها استفاده می شود. با توجه به اینکه در حال حاضر اکثر فراورده های زرشک با استفاده از زرشک تازه تولید می شود جالب است بدانید با استفاده از فناوری نانو می توان زرشک را تا یک سال تازه نگهداری کرد. یکی از مصارف متداول زرشک به صورت خشک می باشد


شما میتوانید زرشک اصیل جنوب خراسان را از ما بخواهید . برای اطلاعات بیشتر با شماره تماس های ذیل تماس حاصل فرمایید .

مدیریت و فروش : عبدی 0198 165 0915

مسئول فروش : کد خدایی 7679 546 0910

 

 

 

 

بازدید: 21

زعفران دسته

زعفران دسته

يکي از اصلي ترين و پايه اي ترين انواع زعفران , زعفران دسته مي باشد. زعفران دسته از کنار هم چيده شدن و خشک شدن رشته هاي زعفران مي باشد. زعفران دسته شامل تمام رشته زعفران ( خامه و کلاله ) بوده و عموما اين نوع زعفران آماده تبديل به ديگر گريد ها مانند سرگل خواهد بود.

زعفران دسته در هر رشته شامل قسمت کامل خامه و قسمت کامل کلاله بوده و داراي انواع کيفيت هاي مختلف مي باشد. با توجه به کيفيت اين زعفران مي تواند قسمت کلاله ( قرمز رنگ ) از قسمت خامه ( زرد رنگ ) بلندتر يا کوتاه تر باشد.

– وجود انواع مختلف کيفيت در اين نوع زعفران
– ميزان کروسين و سافرانال متغير نسبت به نوع کيفيت
– زرد و قرمز (Red & Yellow )
-مناسب براي صادرات و مصارف صنعتي و درماني و مصارف خانگي
– عرضه به دو صورت فله و بسته بندي در ظروف شيشه اي و پاکتي

– مکان منبع توليد محصول : زعفران قائنات – شهرستان قائن

_ طراحي و مشخصات بسته بندي زعفران زنبق :

در طراحي بسته بندي هاي زعفران زنبق سعي در نو آوري و ايجاد طرح بسته بندي جديد بوده و طراحي ها کاملا جديد و براي اولين بار بسته بندي هاي زعفران با چنين طراحي ايجاد شده است

 

بازدید: 33

post

دیریـــــنه

میخواهیم همیشه درکنارتان باشیم  بنابراین کیفیت اجناس خود را حفظ میکنیم

زعفران دیرینه تولید کننده زعفران به روش ارگانیک با بهترین کیفیت و به کارگیری شیوه های نوین و کاملا بهداشتی در مراحل خشک کردن و فرآوری

توزیع کننده زعفران دیرینه پس از طی مراحل کنترل کیفیت ،گردگیری،سورتینگ،بسته بندی و پخش در سراسر ایران در هرسال و با توجه به شناخت کلیه تولیدکنندگان عمده این محصول و آگاهی از شرایط کیفی محصول هر تولیدکننده توانایی تهیه و ارسال سفارشات مشتری و تحویل زعفران به میزان 200 کیلو در هر هفته با ارائه قیمت مناسب برای تمامی مشتریان

چرا دیرینه ؟

  •   استفاده از بهترین محصولات

  • استفاده از بهترین نوع ظروف جهت بسته بندی

  • گارانتی کیفیت محصول (کلیه محصولات پس از فروش در صورت عدم مطابقت با نمونه ارسالی پس گرفته می شود)

  • قیمت مناسب محصول

  • زعفران دیرینه قاینات ثبت شده در سامانه ثبت اسناد کشور به شماره ثبت 253203 و قابل رویت در سایت سامانه به نشانی ip.ssaa.ir


نحوه سفارش زعفران از راه دور

يکي از اهداف اصلي ما سهيم بودن کيفيت زعفران با تمام مردم جهان و همينطور يکي از وظايف ما ارائه بهترين زعفران در تمام نقاط دنيا مي باشد. همينطور اين اصل بر هموطنان عزيز مستثني نخواهد بود. به همين جهت زعفران دیرینه براي تمام افرادي که قصد خريد زعفران اصيل قائنات را دارند و امکان آمد و شد به مرکز فعاليت زعفران دیرینه را ندارند تمهيداتي انديشيده است.

اگر امکان حضور و خريد حضوري را در شهر قاین نداريد , مي توانيد با سفارش زعفران به صورت تلفني سفارش خود را دريافت نماييد. زعفران دیرینه با ارسال بار شما توسط سيستم هاي حمل و نقل معتبر و متعهد مي تواند بنابه درخواست شما زعفران شما را کمتر از 4 ساعت در تمام شهر هاي داراي فرودگاه , و کمتر از 24 ساعت در تمام شهر هاي بدون فرودگاه تحويل دهد.

براي خريد از راه دور دو سرويس در نظر گرفته شده :

    • پرداخت نقدي /تسويه از راه دور در هنگام سفارش و ارسال بار
    • پرداخت هزينه درب منزل / شرکت

جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی های لازم میتوانید با شماره ی  ذیل تماس حاصل نمایید :

عبدی 09151650198

بازدید: 251

20 خاصیت شگفت انگیز زعفران

 20 خاصیت شگفت انگیز زعفران برای سلامتی و پوست و مو

زعفران یا زرپران گیاهی گلدار کوچک و چند ساله است که به عنوان یکی از ارزشمندترین و گران ترین ادویه های جهان شناخته می شود.

زعفران که ادویه طلایی هم نامیده می شود دارای طعم، رنگ، عطر خوبی بوده و بیش از 150 ترکیب آنتی اکسیدانی از جمله کاروتنوئیدها، سافرانال، کروکین، کروکتین، پیکرکروکین، فوکوس و کروک دارد.

همچنین زعفران غنی از ویتامین A، اسید فولیک، مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلنیوم، روی، منیزیم، ریبوفلاوین و تیامین می باشد.

طبع زعفران گرم و خشک است و بیشتر به صورت پودر زعفران برای تهیه ی سوپ ها و نوشیدنی های گرم استفاده می شود. گل زعفران معمولا در پاییز رشد می کند و در اندازه های 25 تا 30 میلی متر یافت می شود.

امروزه زعفران در ایران، اسپانیا، مدیترانه شرقی و آسیای جنوب شرقی کشت می شود و ایران اولین تولید کننده زعفران در جهان می باشد.

مزایای سلامتی زعفران

  • درمان اختلالات قاعدگی
  • درمان افسردگی
  • درمان دیابت
  • سلامت قلب
  • درمان آسم
  • خواص زعفران برای پوست و مو

    1. روشن شدن پوست

    زعفران برای درمان لک های صورت و روشن شدن پوست صورت مفید می باشد.

    مقداری پودر زعفران را با 3 قاشق چایخوری شیر ترکیب کنید و آن را بر روی صورت بمالید و به آرامی ماساژ دهید بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب بشویید.

    در روشی دیگر پودر زعفران را 2-3 ساعت در آب خیس کنید، آن را بر روی صورت بمالید و به آرامی ماساژ دهید و بعد از 5 دقیقه بشویید.

    2. درمان جوش صورت

    زعفران برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت و جای جوش مفید می باشد.

    ماسک زعفران برای جوش و جای جوش

    مقداری پودر زعفران را با 6-7 برگ ریحان خوب بکوبید، خمیر به دست آمده را بر روی صورت بمالید و بگذارید 10 دقیقه بماند و سپس با آب بشویید.

    زعفران را با عسل مخلوط کنید و بر روی صورت بمالید، چند دقیقه صبر کنید و سپس صورت را با آب گرم بشویید.

    3. از بین بردن تیرگی ناشی از آفتاب سوختگی

    اگر به تازگی مدت زیادی را جلوی آفتاب بوده‌اید یا برنزه کرده‌اید، مقداری زعفران را به مدت یک شب در شیر پر چرب بخیسانید. بعد از این مدت با انگشت آن را به پوست برنزه شده بزنید. این ترکیب به طرز موثری اثر آفتاب سوختگی را از بین می‌برد و همچنین درخشندگی را به پوست باز می‌گرداند.

    4. جلوگیری از ریزش مو

    زعفران برای جلوگیری از ریزش مو و طاسی مفید بوده و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.

    ماسک زعفران برای مو

    مقداری پودر زعفران و شیر را ترکیب کنید و بر روی  پوست سر و موها بمالید، بگذارید 30 دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو بشویید.

    چند نکته

    • زعفران چاشنی گران قیمتی است، برای پوست درست و به جا از آن استفاده کنید.
    • میزان مصرف مجاز زعفران در روز 3 گرم است. اگر در غذایتان از زعفران استفاده کرده‌اید، آن روز از زعفران برای درمان‌های پوستی استفاده نکنید. برای مصرف بیشتر این گیاه حتما با پزشک طب سنتی مشورت کنید.
    • افرادی که با مشکل تعریق کف دست روبه رو هستند باید از مصرف زعفران پرهیز کنند یا مقدار آن را به حداقل برسانند چون مصرف زعفران تعریق کف دست این افراد را بیشتر می‌کند.

    فواید دارویی و درمانی زعفران

    5. مردان

    دمنوش زعفران ناباروری در مردان را درمان کرده و به عنوان یک محرک جنسی برای افزایش توانایی مردان در تولید مثل مفید می باشد.

    6. نوزادان و کودکان

    مصرف مقادیر کم زعفران برای نوزادان و کودکان مفید می باشد؛

    زعفران برای بهبود هضم غذا مفید می باشد.

    برای تقویت استخوان های نوزادان و کودکان مفید است.

    زعفران باعث برای بهداشت دهان و دندان نوزادان و کودکان مفید می باشد.

    زعفران باعث شادی و آرامش نوزاد و کودک شده و بی قراری در آن ها را کاهش می دهد.

    7. قاعدگی و پریود شدن

    حدود 85 درصد زنان از سندروم پیش از قاعدگی رنج می برند، زعفران یکی از بهترین روش های طبیعی برای درمان اختلالات قاعدگی و پریود شدن می باشد.

    تحقیقات نشان داده که چای زعفران دو بار در روز می تواند به طور قابل توجهی علائم سندروم پیش از قاعدگی مانند اختلالات رفتاری و درد پریود را کاهش دهد.

    8. افسردگی و اضطراب

    دم کرده زعفران یکی از بهترین داروها برای درمان اضطراب و افسردگی می باشد. سافرانال، کروکین و کومپفرول موجود در زعفران به عنوان یک آرام بخش قوی برای افراد مبتلا به افسردگی عمل کرده و می توانند به درمان افسردگی و اضطراب و استرس کمک کنند.

    9. چشم

    تحقیقات نشان داده که کروکین و کروکتین موجود در زعفران برای درمان بیماری چشمی دژنراسیون ماکولا مفید می باشد.

    10. کبد چرب

    زعفران دارای خواص ضد التهابی بوده که می تواند با سم زدایی کبد به درمان کبد چرب و بزرگ شدن کبد کمک کند.

    11. سنگ کلیه

    زعفران مدر بوده و می تواند برای پاکسازی و سم زدایی کلیه ها و درمان سنگ کلیه مفید باشد.

    12. فشار خون

    زعفران حاوی مقادیر بالای مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، منیزیم، روی و سلنیوم است که فشار خون بالا را کاهش می دهد.

    13. سرماخوردگی و آنفلونزا

    زعفران دارای مقادیر بالای ویتامین C بوده که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلونزا مفید می باشد.

    پودر زعفران را با آب گرم مخلوط کنید و بنوشید تا سرماخوردگی و سرفه را درمان کند.

    14. معده و دستگاه گوارش

    یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ترین کاربردهای زعفران درمان طبیعی درد معده و بیماری گوارشی می باشد. زعفران حاوی کروکین و سافرانال بوده و در طب سنتی برای درمان سوزش سر دل، سوء هاضمه، زخم معده استفاده می شود.

    15. کم خونی

    زعفران حاوی مقادیر بالای آهن بوده در نتیجه گردش خون را بهبود بخشیده و برای درمان کم خونی و علائم کم خونی مفید می باشد.

    16. دیابت و قند خون

    منگنز موجود در زعفران می تواند سطح قند خون دیابتی ها را کاهش دهد. کروستین موجود در زعفران مقاومت به انسولین را کاهش می دهد به این ترتیب زعفران به عنوان یکی از بهترین روش ها برای درمان دیابت نوع دو محسوب می شود.

    17. پارکینسون و آلزایمر

    کروستین موجود در زعفرانبرای پیشگیری از بیماری پارکینسون مفید می باشد، همچنین مطالعات نشان داده که زعفران می تواند باعث تقویت حافظه شود و کروکین و کروکتین موجود در آن برای درمان آلزایمر یا زوال عقل مفید می باشد.

    18. قلب و تپش قلب

    آنتی اکسیدان های موجود در زعفران می تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد و تپش قلب را درمان می کند.

    19. درمان بی خوابی

    مصرف شربت زعفران قبل از خواب می تواند کیفیت خواب را بهبود بخشیده و بی خوابی را درمان کند.

    20. سرطان

    تحقیقات نشان داده که زعفران دارای خواض ضد تومور بوده و می تواند برای پیشگیری و درمان سرطان ها فید باشد.

    خواص چای و دمنوش زعفران

    چای و دمنوش زعفران به عنوان یک درمان طبیعی برای افسردگی، سلامت قلب و عروق، درمان اختلالات قاعدگی، تقویت حافظه و پیشگیری و درمان سرطان شناخته شده است.

    طرز تهیه چای و دمنوش زعفران

    مقداری پودر زعفران را به آب جوش (70-80 درجه) اضافه کنید و بگذارید 5 تا 8 دقیقه بماند تا دم بکشد، چای شما آماده است می توانید آن را با لیمو ترش تازه و عسل ترکیب کرده و استفاده کنید.

بازدید: 25